Microsoft a lansat un produs cu totul nou: PC-ul all-in-one Surface Studio (Video)

Joi, 27 Octombrie 2016, ora 20:07
1229 citiri
Microsoft a lansat un produs cu totul nou: PC-ul all-in-one Surface Studio (Video)
Foto: Microsoft

Microsoft a lansat un produs cu totul nou pe piata IT: e vorba de PC-ul all-in-one, numit Surface Studio, care imbina display-ul, laptopul, tableta si smartphone-ul intr-un singur dispozitiv.

Mai e exact, e un computer integrat intr-un monitor de dimensiuni foarte mari, care are un hardware puternic si un design atragator.

Gadget-ul e destinat in special celor care "jongleaza" cu grafica, precum fotografi, editori video, dar si pasionati de jocuri.

Evident, pretul e pe masura: Surface Studio are un pret de 2.999 de dolari pentru versiunea de baza si poate ajunge pana la 4.199 de dolari pentru cea de top, potrivit The Verge.

Design-ul dispozitivului se bazeaza pe ecranul Pixel Sense, care are o diagonala impresionanta, de 28 de inchi, adica 71 de cm. Microsoft sustine ca e cel mai subtire display LCD pana acum, avand in vedere ca are o grosime de doar 12,5 mm. Acesta are un format 3:2, la fel ca la tablete Surface Pro si o rezolutie de 4.500x3.000 de pixeli, ceea ce inseamna ...citeste mai departe despre "Microsoft a lansat un produs cu totul nou: PC-ul all-in-one Surface Studio (Video)" pe Ziare.com

#Microsoft Surface Studio, #produs nou Microsoft, #pc all in one , #Stiri Internet