Microsoft anunta de cand e disponibil urmatorul update important pentru Windows 10

Joi, 30 Martie 2017, ora 09:30
1279 citiri
Microsoft anunta de cand e disponibil urmatorul update important pentru Windows 10
Foto: Microsoft

Microsoft anunta ca al doilea update major pentru Windows 10, numit Creators Update, va fi lansat pe 11 aprilie.

Cand a lansat Windows 10, Microsoft a promis ca nu vor exista update-uri majore, asa cum utilizatorii sunt obisnuiti de la sistemele de operare mobile. Noul update va fi insa disponibil chiar la mai putin de un an dupa primul, numit Anniversary Update.

E posibil sa nu fie singurul update important de anul acesta. Se pare ca Microsoft va mai lansa unul, cel mai probabil spre finele anului. De altfel, Windows 10 are nevoie de update-uri care, in afara noutatilor, sa repare si destul de numeroasele probleme.

Creators Update aduce imbunatatiri pe partea de creatie grafica, in special in zona 3D, acolo unde Microsoft vine inclusiv cu o noua versiune a aplicatiei Paint.

Cu aceeasi ocazie, browser-ul Edge va beneficia de un sistem imbunatatit de gestionare a tab-urilor, mai multe extensii si un mod de citire optimizat.

O alta noutate binevenita va fi aplicatia Windows Defender Security Center. Daca pana acum functiile de securitate pe care Microsoft le-a adaugat in Windows de-a lungul ultimilor ani erau raspandite prin diverse programe, acum toate acestea (antivirus, firewall, control parental etc.) vor fi regasite in cadrul Windows Defender Security Center.

Creators Update va deveni disponibil treptat celor peste 400 de milioane de utilizatori de Windows 10 incepand cu 11 aprilie, ceea ce inseamna ca nu toti il vor primi inca din prima zi.

Ai avut probleme cu Windows 10? Microsoft ar trebui sa te despagubeasca

Probleme pentru milioane de utilizatori Windows dupa cel mai recent update de la Microsoft ...citeste mai departe despre "Microsoft anunta de cand e disponibil urmatorul update important pentru Windows 10" pe Ziare.com

#update Windows 10 aprilie 2017, #update Windows 10, #probleme Windows 10 , #Stiri Internet