Miscarea neasteptata pe care o face Samsung dupa esecul Note 7

Luni, 31 Octombrie 2016, ora 10:34
1369 citiri
Miscarea neasteptata pe care o face Samsung dupa esecul Note 7
Foto: Samsung

Desi ecourile scandalului care a avut in prim plan smartphone-ul Note 7 nu s-au stins, totul culminand cu oprirea productiei telefonului "exploziv", Samsung se concentreaza deja asupra lansarii unui nou tip de smartphone.

Samsung inca nu stie de ce a explodat Note 7, dar este fortata sa se gandeasca deja la urmatorul varf de gama. Acesta va fi Galaxy S8, telefon care, in mod traditional, este lansat in primavara.

Lee Kyeong-tae, vicepresedintele companiei coreene, a declarat pentru The Wall Street Journal ca Samsung lucreaza deja la S8 si ca acesta va avea un design nou, o camera foto mai buna si un serviciu bazat pe inteligenta artificiala.

Samsung a folosit acelasi design doi ani consecutivi, modele S6 si S7 aratand practic identic. Cum inainte de acestea a mers si trei ani fara nicio modificare, iar rivalul Apple foloseste de trei ani aceleasi linii de design este putin surprinzator faptul ca Samsung se grabeste sa schimbe ...citeste mai departe despre "Miscarea neasteptata pe care o face Samsung dupa esecul Note 7" pe Ziare.com

#Samsung Galaxy S8 lansare, #Galaxy S8, #Galaxy Note 7 oprire productie, #Galaxy Note 7 explodeaza , #Stiri Internet