Mobile 2014: Inovatii uimitoare si schimbari majore pe piata IT - Interviu

Vineri, 27 Decembrie 2013, ora 08:44
1099 citiri
Mobile 2014: Inovatii uimitoare si schimbari majore pe piata IT - Interviu

Piata telefoanelor mobile este in continua crestere, iar anul 2014 va aduce cateva lansari importante, cum ar fi iPhone 6 si Samsung Galaxy S5, dar si cateva schimbari importante in randul principalilor jucatori.

Reprezentantii Flanco au precizat pentru Ziare.com ca Nokia ar putea prezenta un terminal care sa ruleze cu sistemul de operare Android, iar producatorii din China ar putea prelua HTC.

Ce schimbari va aduce pe piata telefoanelor mobile anul 2014? Care vor fi functiile-surpriza si inovatiile cu care producatorii vor vrea sa cucereasca piata?

Marii producatori de telefoane vor veni cu noi modele anul viitor: Samsung,cu S5, iar Apple probabil cu iPhone 6, in a doua jumatate a anului, precum si cu noul sistem de operare iOS 8.

In plus, se pare ca Nokia va lansa un telefon care va rula cu Android. Pe scurt, pentru anul viitor ne asteptam ca toti producatorii sa propuna procesoare mai puternice, memorii interne mai mari si camere foto mai puternice, care sa filmeze ...citeste mai departe despre "Mobile 2014: Inovatii uimitoare si schimbari majore pe piata IT - Interviu" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#previziuni telefoane mobile 2014, #telefoane mobile 2014, #smartphoneuri 2014, #inovatii smartphone, #smartphone 2014 , #Stiri Internet