Momentul cel mare pentru Samsung: Lansarea Galaxy S8 - 10 motive pentru care e mai bun ca iPhone 7 Plus

Marti, 18 Aprilie 2017, ora 11:10
2236 citiri
Momentul cel mare pentru Samsung: Lansarea Galaxy S8 - 10 motive pentru care e mai bun ca iPhone 7 Plus
Foto: Samsung

Marele test pentru Samsung vine in mai putin de o saptamana, odata cu lansarea Galaxy S8, dupa imensul esec reprezentat de telefonul exploziv Galaxy Note 7, care a costat compania nu doar la capitolul reputatie, ci a scazut 17 miliarde din valoarea sa.

Ce se stie pana acum despre noul gadget in care Samsung isi pune toate sperantele? Va avea un ecran curbat, pe aproape toata fata telefonului, numit de Samsung "Infinity Display", arata Business Insider.

Ecranul e mai mare decat pana acum, dar per total aparatul e unul usor. Prin comparatie, iPhone-ul pare "mic si indesat", arata sursa.

Gadgetul, din sticla si metal, e unul zvelt, care incape perfect in mana sau buzunar.

Telefonul poate fi incarcat wireless si este dotat cu un asistent: Bixby. Aceasta functie nu va fi insa gata in 21 aprilie, cand Galaxy S8 se lanseaza, asa dupa cum a admis compania marti.

Adaugarea acestei functii este o decizie controversata, din moment ce utilizatorul acestui telefon va beneficia de ajutorul lui Google Assistant. Detinatorii acestui aparat pot fi confuzi, cel putin in prima faza, mai arata sursa.

In ciuda esecului Galaxy Note 7, compania a transmis ca numarul pre-comenzilor e mai mare decat la aparatul predecent: 728.000 de precomenzi, iar tinta e de 1 milion pana la 21 aprilie.

De ce e superior fata de iPhone 7 Plus: 10 motive

Conform ZDNet, telefonul e mai bun decat iPhone 7 Plus, de la Apple, cel putin pentru oamenii de afaceri.

Printre avantaje, ZDNet enumera ecranul de 6,2 inch, fata de cel de 5,5 al iPhone-ului, dar si faptul ca se incarca wireless si foarte repede. Inca nu se stie care e viata bateriei, teste in acest sens urmand sa fie facute.

Galaxy S8 sta bine si la capitolul memorie, cea mai mare capacitate disponibila fiind de 256 GB, mai mult decat suficienta pentru majoritatea detinatorilor de telefon mobil.

In timp ce gadgetul Apple are sticla doar pe fata, pe spate avand metal, Galaxy S8 are sticla pe ambele fete. Insa e vorba despre un tip de sticla speciala, extrem de rezistenta, Gorilla Glass 5. Testele de pana acum au aratat ca rezista daca telefonul este scapat de la o inaltime de 1,6 metri, de la nivelul umarului.

Utilizatorul de Galaxy S8 are de ales intre mai multe functii pentru deblocarea telefonului: recunoastere faciala, scanarea irisului, amprenta, PIN sau parola. Pentru multi, scanarea irisului poate fi de preferat si mai sigura decat PIN-ul sau parola, care sunt folosite in cazul gadgetului de la Apple.

...citeste mai departe despre "Momentul cel mare pentru Samsung: Lansarea Galaxy S8 - 10 motive pentru care e mai bun ca iPhone 7 Plus" pe Ziare.com

#lansare Galaxy S8, #informatii Galaxy S8, #Galaxy S8 asistent virtual , #Stiri Internet