Motivul bizar pentru care o femeie primeste bani de la stat: Spune ca e alergica la... tehnologie

Joi, 27 August 2015, ora 12:19
1045 citiri

Un tribunal din Franta a decis ca o femeie sa primeasca indemnizatie de handicap, pe motiv ca ar fi alergica la radiatiile electromagnetice emise de aparatele pe care le folosim in fiecare zi, cum ar fi telefoanele mobile.

Femeia care a castigat in instanta, Marine Richard de 39 de ani, a declarat ca decizia magistratilor francezi reprezinta un "progres" pentru persoanele afectate de hipersensibilitate electromagnetica (EHS), potrivit The Guardian, care citeaza AFP.

In cele mai multe tari, inclusiv in Franta, afectiunea nu este recunoscuta oficial drept o tulburare medicala, insa cei care sustin ca sufera de EHS spun ca expunerea la telefoane mobile, routere Wi Fi, televizoare si alte gadget-uri le cauzeaza de la un disconfort de intensitate medie pana la dizabilitati care le distrug viata.

Cele mai ciudate si incredibile 10 alergii ale oamenilor

Totusi, studiile stiintifice nu au gasit nicio legatura intre expunerea la radiatii electromagnetice si simptomele pe ...citeste mai departe despre "Motivul bizar pentru care o femeie primeste bani de la stat: Spune ca e alergica la... tehnologie" pe Ziare.com

#alergie tehnologie, #alergie smartphone, #indemnizatie alergie tehnologie , #Stiri Internet