Motivul pentru care Steve Jobs avea intalniri de afaceri vinerea

Luni, 23 Martie 2015, ora 13:00
1929 citiri
Motivul pentru care Steve Jobs avea intalniri de afaceri vinerea
Foto: AllAboutSteveJobs. com

Desi Steve Jobs este cunoscut in special ca fondatorul Apple, el a jucat un rol urias si in cadrul companiei Pixar. In vremea in care a condus acest studio de filme, el avea intalniri de afaceri doar vinerea.

In 1985, regretatul antreprenor a fost dat afara de la gigantul IT care realizeaza iPhone si iPad, informeaza Business Insider.

Insa el nu a stat degeaba si a cumparat Pixar (care la acea vreme se numea Graphics Group) de la Lucasfilm pentru 5 milioane de dolari, devenind cel mai mare actionar si director executiv pana in 2006, cand a fost achizitionata de Disney cu 7,4 miliarde de dolari.

Steve Jobs valoreaza o avere si dupa moarte: Suma uriasa licitata pentru o poza cu el

Cat timp a fost la Pixar, viata lui Jobs a fost presarata cu multe lucruri pozitive, au mentionat Brent Schlender si Rick Tetzeli, autorii cartii "Becoming Steve Jobs: The Evolution of a Reckless Upstart Into a Visionary Leader".

In conditiile in care Jobs a revenit la conducerea Apple in 1997, ...citeste mai departe despre "Motivul pentru care Steve Jobs avea intalniri de afaceri vinerea" pe Ziare.com

#Steve Jobs intalniri afaceri vineri, #Steve Jobs intalniri vinerea, #Steve Jobs Pixar , #Stiri Internet