Mult asteptatul iPhone 8, criticat la sange in Romania

Sambata, 30 Septembrie 2017, ora 12:31
846 citiri
Mult asteptatul iPhone 8, criticat la sange in Romania

iPhone 8 este poate primul smartphone care sa aiba cele 15 minute de glorie, apoi sa devina alegerea secundara pentru tot restul anului.

Am presupus ca Apple va prezenta iPhone 8 pe 12 septembrie. Apoi, au aparut informatii despre iPhone X. Pana la urma, lucrurile au fost clarificate.

Acum, pe piata din Romania avem iPhone 8 si undeva prin noiembrie il vom vedea pe celalalt. Cel mai bun. Tocmai de aceea, telefonul de acum pare, mai mult ca oricand, unul pe care daca nu l-ai cumpara, n-ai pierde mare lucru.

Am trecut la iPhone 8 Plus, pe baza caruia scriu si acest review, de la iPhone 6s, dupa vreo opt luni petrecute cu un iPhone 7. Ultimele doua au fost mici, cu ecran de 4,7 inci, asa ca am trecut la cel mare. Prima senzatie a fost ca sunt intr-un targ auto, unde un samsar zangane chei in fata mea si-mi prezinta o masina impecabila despre care stiu ca n-are cum sa arate atat de bine, sa fie atat de veche si sa faca atat de multe lucruri bine.

iPhone 8 este asa: un telefon ferchezuit pentru 2017. Este un iPhone 6 cu spate din sticla, hardware putin mai bun si nuante de culoare diferite de celelalte modele.

Sticla e justificata prin incarcarea wireless, iar specificatiile mai bune oricum vin in fiecare an. Nu e cel mai bun iPhone, este doar un iPhone bun. Este telefonul care, pe scena Teatrului Steve Jobs, a avut 15 minute de faima, apoi a fost deja depasit de modelul pe care il astepti cu adevarat: iPhone X.

L-am luat insa in serios si pentru ca orice telefon nou e mai bun decat precedentul si trebuie sa vezi daca acele cuvinte de marketing ale unei companii devin si realitate.

Vezi video review iPhone 8, AICI ...citeste mai departe despre "Mult asteptatul iPhone 8, criticat la sange in Romania" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#review iPhone8 , #Stiri Internet