Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

MyJob: Romanii prefera joburile din domeniul bancar

MyJob: Romanii prefera joburile din domeniul bancar
Atrasi de unul dintre cele mai dinamice si mai banoase domenii de activitate din Romania, o mare parte a romanilor aflati in cautarea unui loc de munca doreste sa isi inceapa o cariera in domeniul financiar/bancar.

Cu peste 3.900 de CV-uri trimise, domeniul Banci/Finante este, pana in acest moment, domeniul preferat de candidatii inscrisi in aceasta toamna in cadrul Targului Online de Joburi InteractivMyJob. Oferta celor aproape 150 de companii din acest domeniu insumeaza 370 de pozitii disponibile, ceea ce inseamna o oportunitate de cariera pentru mai putin de 10% din numarul de candidati interesati de acest domeniu.

A doua optiune din punct de vedere al interesului manifestat de catre candidati este domeniul Resurse Umane (3.200 de CV-uri trimise), domeniu in care sunt 115 companii inscrise, oferta acestora insumand 103 oportunitati de cariera. In topul preferintelor candidatilor se afla si domeniile Marketing (1.877 aplicari, 175 companii si 287 joburi), Management (1.755 aplicari, 144 companii si 217 joburi) si Vanzari (1.719 aplicari, 280 companii si 794 joburi).

"Numarul mare de companii inscrise la Targul Online de Joburi InteractivMyJob a atras peste 20.000 de CV-uri din partea candidatilor. In plus, la fel de important, ne bucura faptul ca Forumul InteractivMyJob este apreciat atat de catre companii cat si de candidati. Constituind o punte de legatura care faciliteaza schimbul de informatii dintre candidati si angajatori, Forumul a reusit sa treaca peste barierele de comunicare la care alte targuri de joburi erau nevoite sa se supuna", declara Mariana Frincu, Project Manager MyJob.ro.

"Succesul Targului se reflecta si in cei peste 130.000 de vizitatori pe saptamana de care se bucura la aceasta ora portalul de joburi MyJob.ro. Cat despre gradul de interes manifestat de vizitatori pentru Targul Online de Joburi, este suficient sa spunem ca, in fiecare saptamana, vizitatorii acceseaza site-ul MyJob.ro de peste 1.500.000 de ori," a mai declarat Mariana Frincu.

Targul Online de Joburi InteractivMyJob a inceput pe data de 24 septembrie si dureaza pana pe data de 31 octombrie, acoperind la maxim perioada cea mai fierbinte a pietei de recrutare din Romania. La Targul Online de Joburi organizat de MyJob.ro participa companii si candidati din intreaga tara, iar angajatorii se pot inscrie la Targ pe intreaga perioada de desfasurare a acestuia.

<b>Bloombiz.ro Newsletter </b>

Aboneaza-te la <a href=http://newsletter.vodanet.ro/gateway/?a=YT1CbG9vbWJpel8xMiZiW109aW5mb2Jsb29tYml6XzE4 target=_blank>newsletter-ul infoBloombiz</a> ca sa primesti in fiecare dimineata, prin e-mail, ultimele informatii legate de companii, afaceri, economie, piata imobiliara, plasamente financiare, cariere si lifestyle.Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1061 ori