Netflix are in sfarsit subtitrari si dublaje in limba romana

Marti, 23 Mai 2017, ora 11:46
1363 citiri
Netflix are in sfarsit subtitrari si dublaje in limba romana

Netflix, cea mai mare retea de televiziune online din lume, a lansat interfata de utilizare pentru Romania, impreuna cu subtitrari si dublaje in limba romana pentru mii de ore de seriale si filme, inclusiv pentru programele originale.

Printre filmele originale Netflix care vor fi disponibile in curand se numara "War Machine", cu Brad Pitt si Ben Kingsley, "Okja", cu Jake Gyllenhaal, Tilda Swinton si Paul Dano, selectat in competitia oficiala a Festivalului de Film de la Cannes 2017, si "Bright", cu Will Smith si Joel Edgerton.

In ceea ce priveste serialele originale Netflix distinse cu premii, sunt disponibile "Orange is the New Black" si "The Crown", dar si seriale-fenomen precum "Cele treisprezece motive" si "Fetele Gilmore". Serviciul ofera si seriale americane de referinta, printre care "Costume", "Arcasul", "Dexter", "Gossip Girl", "Breaking Bad", "Stapanul inelelor", "Razboiul stelelor" si "Uimitorul Om-Paianjen".

Abonatii vor avea acces si la seriale si filme exclusive in format 4K Ultra HD si HDR.

Netflix poate fi accesat pe mai mult de 1.000 de dispozitive conectate la internet, iar abonatii din Romania pot testa gratuit serviciul timp de o luna dupa ce se inscriu pe netflix.com. Tariful lunar este de 7,99 de euro.

Platforma Netflix are peste 100 de milioane de abonati din peste 190 de tari, care vizioneaza zilnic peste 125 de milioane de ore de seriale si filme, inclusiv seriale originale, documentare si lungmetraje.

Netflix va face filme proprii pentru cinema, dupa ce si-a ratat obiectivul de crestereCe impiedica Netflix sa cucereasca intreaga lume ...citeste mai departe despre "Netflix are in sfarsit subtitrari si dublaje in limba romana" pe Ziare.com

#Netflix retea televiziune online, #Netflix interfata utilizare Romania , #Stiri Internet