Noi reguli la Twitter: Cum incearca sa stopeze comportamentul violent

Miercuri, 30 Decembrie 2015, ora 09:28
1294 citiri
Noi reguli la Twitter: Cum incearca sa stopeze comportamentul violent
Foto: Ziare.com

Reteaua sociala Twitter a declarat marti ca va lua masuri pentru a stopa "comportamentul violent si instigator la ura" pe platforma sa.

Decizia intervine in urma unor critici venite din mai multe tari, inclusiv Statele Unite, impotriva retelelor sociale si a rolului pe care acestea l-au putut juca in atacurile din Paris si San Bernardino, in California, scrie AFP.

"A-i proteja pe oameni de insulte si hartuire este ceva vital pentru ca ei sa se poata exprima liber pe Twitter", a declarat Megan Cristina, responsabil al retelei pentru siguranta online.

"Ne vom continua eforturile de combatere a abuzurilor si vom actualiza normele Twitter pentru a explica in mod clar ce consideram noi a fi un comportament violent si instigator la ura", a adaugat ea intr-un comunicat.

Noile reguli ale Twitter explica faptul ca utilizatorii nu trebuie sa profereze amenintari sau sa incite la violenta, incluzand aici amenintarile teroriste si sustinerea terorismului. De asemenea, utilizatorii nu ...citeste mai departe despre "Noi reguli la Twitter: Cum incearca sa stopeze comportamentul violent" pe Ziare.com

#noi reguli Twitter, #comportament violent Twitter , #Stiri Internet