Nokia anunta cel mai asteptat telefon al anului, un model ieftin si bun chiar si in Romania

Marti, 31 Octombrie 2017, ora 23:53
1420 citiri
Nokia anunta cel mai asteptat telefon al anului, un model ieftin si bun chiar si in Romania

Nokia 2, un telefon a carui existenta a fost dezvaluita recent, a fost lansat oficial si vine cu specificatii entry-level, dar si cu un pret excelent.

HMD Global continua sa isi extinda portofoliul de telefoane Nokia, odata cu preluarea brandului si relansarea liniei de smartphone-uri. Dupa lansarea initiala, a telefoanelor 3, 5 si 6, a urmat modelul 8, iar apoi Nokia 7, un smartphone mid-range cu specificatii destul de bune.

Acum, compania se adreseaza si segmentului de piata entry-level, odata cu lansarea lui Nokia 2, un smartphone ieftin, dar bun pentru pretul sau.

Autonomia smartphone-ului este punctul forte al lui Nokia 2, despre care HMD Global spune ca va rezista doua zile cu o singura incarcare. Avand in vedere ca bateria are capacitatea de 4.100 mAh, ceea ce spune compania n-ar trebui sa fie foarte departe de adevar.

Vezi la Playtech.ro ce are special Nokia 2, noul telefon cu Android ...citeste mai departe despre "Nokia anunta cel mai asteptat telefon al anului, un model ieftin si bun chiar si in Romania" pe Ziare.com

#lansare Nokia 2, #pret telefon Nokia2 , #Stiri Internet