Noua tehnologie 2009: sania Mosului pe baterii GE cu sodium

Luni, 21 Decembrie 2009, ora 16:37
1550 citiri
Noua tehnologie 2009: sania Mosului pe baterii GE cu sodium

Una dintre cele mai mari realizari tehnologice ale anului 2009 este reprezentata de cel mai modern tip de sanie destinata exclusiv Mosului, creata de GE Global Research. 

Din zecile de reusite tehnologice obtinute in anul 2009, angajatii GE au inglobat in sania cu design futuristic 10 dintre acestea: un nou cadru pentru sanie, sine ultra-usoare, super durabile, strat izolant rezistent la inghet sau iluminat cu auto-alimentare in fata saniei.

De asemenea, aceasta functioneaza pe baterii GE cu sodiu care stocheaza energia si detine un disc holographic de 500 GB, de inlocuire a listei de kilometri intregi, cu dorintele de Craciun ale celor mici.

"In spiritul sarbatorilor de iarna, ne-am gandit ca ar fi amuzant sa ne imaginam ce ar face oamenii de stiinta si inginerii nostri daca ar aplica realizarile noastre tehnologice in scopul crearii si construirii unui concept de 'Sanie a Viitorului' pentru Mos Craciun", a declarat Mark Little, Vice Presedinte Senior si Director al GE Global Research. 

Qualcomm, acuzată că a manipulat rezultatele platformei X Plus
Qualcomm, acuzată că a manipulat rezultatele platformei X Plus
Qualcomm a anunțat recent lansarea noii platforme Snapdragon X Plus, destinată laptopurilor, promițând performanțe remarcabile, durată extinsă de viață a bateriei și capacități avansate...
#baterii, #ge, #sodium, #tehnologie , #Stiri Internet