Noul iPhone X este atat de revolutionar incat Apple a lansat un ghid video in care arata cum se foloseste

Sambata, 04 Noiembrie 2017, ora 17:23
1298 citiri
Noul iPhone X este atat de revolutionar incat Apple a lansat un ghid video in care arata cum se foloseste
Foto: captura

Odata cu lansarea smartphone-ului iPhone X, Apple a creat si un ghid video pentru a-i ajuta pe utilizatori sa se familiarizeze cu noul sau telefon.

Compania din Cupertino nu a mai creat astfel de clipuri de introducere din 2007, cand a prezentat lumii primul iPhone, un telefon diferit de dispozitivele cunoscute pana atunci, scrie The Verge.

Pentru modelele ulterioare, modul de utilizare a ramas in mare parte neschimbat, insa acum, dupa eliminarea butonului HOME si implementarea sistemului de recunoastere faciala Face ID, Apple a considerat ca este nevoie de o reinstruire a utilizatorilor.

In clipul de aproximativ 4 minute, compania prezinta gesturile de baza pe care oamenii le vor efectua zilnic, precum glisarea in sus pentru a accesa functiile butonului HOME.

Pentru cei care nu sunt fani ai tutorialelor video, Apple explica pe site-ul sau cum sa folosesti Face ID si cum sa utilizezi gesturile pentru a naviga.

iPhone X contra Samsung Galaxy Note 8: Care e mai bun?

C.S. ...citeste mai departe despre "Noul iPhone X este atat de revolutionar incat Apple a lansat un ghid video in care arata cum se foloseste" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#ghid iPhone X, #utilizare iPhone X, #telefon nou Apple , #Stiri Internet