Noul val al Internetului va schimba radical orasele in care locuim

Luni, 11 Mai 2015, ora 16:02
1059 citiri
Noul val al Internetului va schimba radical orasele in care locuim
Foto: Cisco

Internet of Everything (IoE), noul val al erei digitale, va influenta semnificativ industriile de transporturi, logistica si productie si are potentialul de a transforma radical orasele in care locuim, sunt de parere managerii IT din companiile care isi desfasoara activitatea in Romania.

Aceasta este doar una dintre concluziile studiului centrat pe influenta si potentialul IoE si realizat la editia de anul acesta a evenimentului Cisco Connect.

Potrivit unui comunicat remis Ziare.com, 60% dintre managerii departamentelor de IT sunt de parere ca IoE va influenta strategia de business a companiilor in care lucreaza.

Intrebati despre industriile care ar putea fi cel mai mult influentate de IoE, aproape 30% dintre respondenti considera ca vom vedea un impact major asupra segmentului de transporturi, 26% cred ca IoE va transforma radical orasele in care locuim, iar 21% sunt de parere ca va schimba semnificativ industria producatoare din Romania.

In ceea ce priveste tendintele ...citeste mai departe despre "Noul val al Internetului va schimba radical orasele in care locuim" pe Ziare.com

#noul val Internet, #tendinte Internet, #schimbari internet , #Stiri Internet