Nu avem WC in fiecare casa, dar suntem lideri in regiune la numarul de telefoane pe cap de locuitor

Marti, 27 Septembrie 2016, ora 19:30
659 citiri
Nu avem WC in fiecare casa, dar suntem lideri in regiune la numarul de telefoane pe cap de locuitor
Foto: Arhiva Ziare.com

Romanii sunt lideri regionali in ceea ce priveste numarul de persoane care detin mai mult de un smartphone si il utilizeaza minimum patru ore pe zi, potrivit unui studiu realizat recent. Asta in conditiile in care 1 din 3 gospodarii din Romania nu are toaleta, ceea ce e un caz unic in UE.

"Dintre cele 23 de tari analizate in cadrul studiului, Romania, alaturi de Bulgaria, au aratat cel mai mare potential de dezvoltare al segmentului de plati mobile.

In prezent, doar un roman din 25 a declarat ca efectueaza plati de pe mobil, insa procentul celor care au afirmat ca ar prefera sa utilizeze smartphone-ul pentru plati este semnificativ mai mare, respectiv de 69%", releva datele unui studiu realizat de IPSOS Research pentru Mastercard, potrivit Agerpres.

Potrivit acestuia, la nivelul intregii Europe Centrale si de Est, smartphone-ul este dispozitivul cu cel mai mare potential de a inlocui cardul ca metoda de plata preferata, 8 din 10 consumatori din regiune indicand acest ...citeste mai departe despre "Nu avem WC in fiecare casa, dar suntem lideri in regiune la numarul de telefoane pe cap de locuitor" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#studiu romani telefoane, #studiu romani smartphone , #Stiri Internet