Nu-ti spune secretele pe Internet: Un site pentru amanti, spart de hackeri

Marti, 21 Iulie 2015, ora 10:27
1125 citiri
Nu-ti spune secretele pe Internet: Un site pentru amanti, spart de hackeri

In cazul in care consideri ca esti protejat pe Internet daca iti dai numele real si alte date confidentiale, atunci te inseli amarnic.

CNN arata ca site-ul care te ajuta sa iti gasesti un amant sau o amanta, Ashley Madison, a fost spart de hackeri, iar acestia au inceput deja sa faca amenintari.

Infractorii cibernetici care se afla in spatele atacului sustin ca vor face publice numele celor carora au folosit pagina web.

Ce lectie putem invata de aici? Daca oferi unei companii numele, datele referitoare la cardul de credit sau fotografii, nu te astepta sa mai ai control asupra lor.

"Niciun site nu poate garanta confidentialitatea. Orice computer poate fi spart de hackeri. Asta e realitatea", noteaza sursa citata.

Sa nu uitam ca Fiscul american a cazut prada atacurilor, astfel ca o mana de oameni au facut rost de date importante despre milioane de oameni din SUA. Pe de alta parte, site-ul Adult FriendFinder a expus fetisurile a 3,5 milioane de persoane. Infractorii ...citeste mai departe despre "Nu-ti spune secretele pe Internet: Un site pentru amanti, spart de hackeri" pe Ziare.com

#site amanti spart hackeri, #avertisment hackeri, #hackeri furt date , #Stiri Internet