O aplicatie in care s-a investit 200.000 de dolari ajuta romanii sa manance sanatos - Interviu

Vineri, 31 Octombrie 2014, ora 07:13
1461 citiri
O aplicatie in care s-a investit 200.000 de dolari ajuta romanii sa manance sanatos - Interviu
Foto: Facebook/Chef Prive

Cativa romani au dezvoltat o aplicatie care ii ajuta pe bucuresteni sa comande mancare sanatoasa si potrivita nevoilor fiecaruia. Pana acum au fost investiti in acest proiect 200.000 de dolari, o parte din bani fiind obtinuti de la un business angel din Canada.

Ziare.com a stat de vorba cu echipa din spatele aplicatiei Chef Prive, care poate fi descarcata gratuit de utilizatorii care au dispozitive Apple (iOS) sau care functioneaza cu sistemul de operare Android.

Cu ajutorul ei, locuitorii Capitalei pot sa comande meniuri personalizate in functie de necesarul de calorii si nutrienti, care este calculat pe baza unor indicatori precum greutate, inaltime, varsta, sex si activitatea fizica desfasurata.

Mai mult, cei care lucreaza la aceasta aplicatie au de gand sa o extinda la nivel national si international, daca lucrurile merg bine.

Cine a realizat aceasta aplicatie? Cum v-a venit ideea?

Fondatorii sunt Alexandru Dicu, Stefan Dicu, Costin Cosoiu, iar in spate se afla o ...citeste mai departe despre "O aplicatie in care s-a investit 200.000 de dolari ajuta romanii sa manance sanatos - Interviu" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#aplicatie Chef prive, #aplicatie mancare sanatoasa, #aplicatia comanda mancare, #aplicatie comanda mancare Bucuresti , #Stiri Internet