O aplicatie populara in randul jihadistilor le-a dat o lovitura celor din Statul Islamic

Joi, 26 Noiembrie 2015, ora 10:20
946 citiri
O aplicatie populara in randul jihadistilor le-a dat o lovitura celor din Statul Islamic
Foto: Telegram/Business Insider

O aplicatie de mesagerie populara in randul celor din Statul Islamic, folosita pentru comunicare si propaganda, a introdus o noua functie care le-ar putea da batai de cap jihadistilor.

Telegram, care are 62 de milioane de utilizatori activi, a introdus un nou buton prin care pot fi raportate conturile cu continut neadecvat, arata Business Insider.

Dupa ce apesi pe acel buton, iti va aparea un meniu in care trebuie sa mentionezi motivul pentru care semnalezi contul respectiv ca fiind nepotrivit, asa ca ai de ales intre "spam", "violenta", "pornografie" si "altele".

La ultima optiune, iti va aparea un camp pe care il poti completa cu ce te-a deranjat, inclusiv cu faptul ca apartine unor jihadisti si ca e folosit pentru propaganda.

Anonymous nu e singura grupare de hackeri care a declarat razboi Statului Islamic

Aplicatia preferata a jihadistilor

Statul Islamic foloseste "canalele" Telegram - care permit sa distribui mesaje catre un numar oricat de mare de utilizatori ...citeste mai departe despre "O aplicatie populara in randul jihadistilor le-a dat o lovitura celor din Statul Islamic" pe Ziare.com

#aplicatii Statul Islamic, #aplicatii comunica Statul Islamic, #cum comunica Statul Islamic, #Telegram Statul Islamic , #Stiri Internet