O aplicatie realizata de romani, folosita in restaurante de top din New York

Sambata, 14 Ianuarie 2017, ora 09:01
1230 citiri
O aplicatie realizata de romani, folosita in restaurante de top din New York

O echipa de IT-sti din Cluj-Napoca a lansat o aplicatie care permite trimiterea unei comenzi de pe telefonul mobil direct la bar, astfel incat clientul nu mai asteapta chelnerul, aceasta fiind introdusa si in doua restaurante de top din New York, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Echipa a dezvoltat aplicatia Fastorder dupa ce proprietarul unei cafenele din Alba Iulia a realizat cat de grea este gestionarea unui numar mare de comenzi in perioadele aglomerate, cand crestea timpul de asteptare al chelnerului.

"Asa s-a nascut Fastorder, la inceput am investit banii nostri ca sa dezvoltam aplicatia, dupa care am gasit un partener care a investit 125.000 de euro in acest proiect. Un client intra intr-un local care are implementata aplicatia, o descarca pe telefon, scaneaza codul QR si se recunoaste masa la care se afla. Poate naviga prin meniu, face comanda direct la bar prin selectarea produselor, dar se poate chema si un ospatar sau se poate cere debarasarea mesei.

Se poate vedea ...citeste mai departe despre "O aplicatie realizata de romani, folosita in restaurante de top din New York" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#aplicatie restaurante romani Cluj Napoca, #aplicatie eficientizare restaurante , #Stiri Internet