O facilitate consacrata a Yahoo! Messenger va fi disponibila si pe WhatsApp

Vineri, 12 August 2016, ora 17:40
1228 citiri
O facilitate consacrata a Yahoo! Messenger va fi disponibila si pe WhatsApp
Foto: WhatsApp

In curand, utilizatorii de WhatsApp pentru Android vor putea trimite acelasi mesaj mai multor persoane printr-o singura operatiune.

Pana acum, WhatsApp permitea trimiterea unui mesaj doar unei singure persoane ori grup de persoane. Cei care doreau sa trimita, de exemplu, o poza mai multor prieteni, erau nevoiti sa realizeze aceeasi operatiune pentru fiecare persoana in parte.

Trimiterea unui mesaj catre mai multe persoane nu este o noutate in domeniul aplicatiilor de chat. Utilizatorilor de la noi, aceasta functie le este cunoscuta, sub de numirea de "mass" (de la mass-message), de pe vremea Yahoo! Messenger.

Noua generatie de aplicatii de chat pentru dispozitivele mobile mai are, insa, de lucru pana sa se puna la punct cu toate functiile pe care utilizatorii le cer. Spre exemplu, WhatsApp are pe lista de imbunatatiri facilitati precum apelurile video, posibilitatea adnotarii imaginilor si suportul pentru GIF-uri animate.

Desi este detinuta tot de ...citeste mai departe despre "O facilitate consacrata a Yahoo! Messenger va fi disponibila si pe WhatsApp" pe Ziare.com

#whatsapp android, #WhatsApp mesaje mai multe persoane, #WhatsApp mesae simultane , #Stiri Internet