O femeie s-a ales cu arsuri dupa ce castile i-au explodat in avion

Miercuri, 15 Martie 2017, ora 09:07
1128 citiri
O femeie s-a ales cu arsuri dupa ce castile i-au explodat in avion
Foto: Arhiva Pixabay

Autoritatile australiene au lansat, miercuri dimineata, un avertisment cu privire la riscurile reprezentate de utilizarea unor dispozitive electronice alimentate pe baza de baterii la bordul unor aeronave, dupa ce o femeie s-a ales cu arsuri si cu o fata innegrita atunci cand au explodat castile sale in mijlocul unui zbor de linie Beijing-Melbourne.

Potrivit primelor informatii, femeia a adormit in timpul zborului, fiind apoi trezita brusc de zgomotul puternic al unei explozii.

Aceasta si-a dat jos imediat castile, care erau deja cuprinse de flacari.

"Mi-am atins fata, iar castile au alunecat in jurul gatului meu. Continuam sa simt cum acestea ard si le-am aruncat pe podea. Castile aruncau scantei si era inclusiv o cantitate mica de fum", a declarat femeia, care nu a fost identificata de catre autoritatile din Australia.

Femeia s-a ales cu o fata innegrita si cu arsuri pe maini in urma incidentului, dar membrii echipajului au reusit sa stinga flacarile.

Biroul Australian de Siguranta a Transporturilor (ATSB) a precizat ca femeia asculta muzica inainte de explozie.

"Pasagerii au trebuit sa suporte pentru restul zborului un miros de plastic topit si par ars", se arata intr-un comunicat al ATSB.

Citeste si Dupa Note 7, si iPhone-ul explodeaza, dar Apple zice ca totul e in regula ...citeste mai departe despre "O femeie s-a ales cu arsuri dupa ce castile i-au explodat in avion" pe Ziare.com

#casti explodat avion , #Stiri Internet