Google si Facebook vor fi pe aceeasi scena la Bucuresti saptamana viitoare la iCEE.fest

Vineri, 09 Iunie 2017, ora 16:56
1063 citiri
Google si Facebook vor fi pe aceeasi scena la Bucuresti saptamana viitoare la iCEE.fest
Foto: iCEE.fest

Gigantii Internetului, Google si Facebook vor fi la Bucuresti saptamana viitoare pentru prezentari si sesiuni esentiale pentru specialistii din industria digitala.

Daca lucrati in marketing, digital & tech, notati-va in calendar zilele de 15 si 16 iunie, saptamana viitoare: specialistii de la Facebook si Google revin la iCEE.fest, festivalul care a anuntat din nou o agenda extrem de intensa si interesanta.

Este o ocazie rara de a afla direct de la sursa informatii importante, mai ales ca marii rivali ai lumii Internetului - Google si Facebook - aduna, impreuna, peste 50, chiar 60% din totalul banilor disponibili pentru publicitate online, in majoritatea pietelor din regiune - nu apar pe aceeasi scena decat in cazuri exceptionale. iCEE.fest este o astfel de exceptie.

Organizatorii au anuntat joi ca vanzarea biletelor online se va incheia, cel tarziu luni, deci daca nu vreti sa ratati acest eveniment major e bine sa va grabiti cu luarea deciziei de a participa.

Focus on: Google

In prima zi de iCEE.fest, Focus Stage 2 va apartine specialistilor de la Google.

Fie ca vorbim despre eCommerce, Digital Marketing sau Content Strategy, sesiunea profesionistilor de la Google va va aduce cu un pas mai aproape de realizarea obiectivelor business-urilor voastre.

- Antonia Caraveteanu, Measurement & Attribution Specialist

Lucreaza de peste 5 ani la Google, iar in noul rol colaboreaza cu advertiserii din Germania in probleme de Performance Advertising

- Radu Stoica, Analytical Lead

Focusat pe automatizare ca solutie in advertising-ul online

-Ana Sipciu, Industry Manager Retail & Travel

Este in contact direct cu companii majore din zona de eCommerce si Travel

Focus on: Facebook

Ocaziile in care atat de multi specialisti de la Facebook se regasesc in aceeasi sala sunt extrem de rare in Romania, astfel incat aceasta ocazie nu trebuie nicidecum ratata.

Digitalul respira prin Facebook in ultimii ani si cu siguranta o va face si in perioada urmatoare asa ca sesiunea de pe Focus Stage 2 e un "must" daca vrei sa stii cum stau lucurile atunci cand vine vorba despre Performance Marketing si alte trucuri pentru a folosi mai bine Facebook.

- Karolina Janus, Client Solutions Manager CEE

Dupa 6 ani la Google, Karolina lucreaza acum alaturi de cele mai importante companii din zona CEE

- Igor Skokan, Measurement Lead

Este implicat in tot ceea ce inseamna masurare, analiza holistica si punerea in aplicare a science marketing dar si ...citeste mai departe despre "Google si Facebook vor fi pe aceeasi scena la Bucuresti saptamana viitoare la iCEE.fest" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#ICEEfest Bucuresti, #Facebook iCEEfest, #Google iCEEfest , #Stiri Internet