Pacaleala de 1 aprilie de la Google s-a intors impotriva sa: Utilizatorii se plang ca au fost concediati

Vineri, 01 Aprilie 2016, ora 14:02
1073 citiri
Pacaleala de 1 aprilie de la Google s-a intors impotriva sa: Utilizatorii se plang ca au fost concediati
Foto: Blog Google

Google a pus la cale o noua pacaleala de 1 aprilie, care pare sa se fi intors impotriva sa, dupa ce numerosi utilizatori ai Gmail au reclamat faptul ca gluma nu li s-a parut deloc amuzanta.

Gigantul IT american a adaugat in serviciul de mail un buton de "Send" mai special, conform publicatiei britanice The Telegraph.

Daca apasai pe "Send + Mic Drop", atunci destinatarul primea un GIF in care unul dintre minioni (personajele animate din filmele "Despicable Me" si "Minions"), ce poarta pe cap o coroana regala, scapa ostentativ din mana microfonul, ca gest de sfidare si superioritate, indicand ca discutia s-a incheiat.

Dar aceasta functie speciala, introdusa ca farsa de 1 aprilie, a fost scoasa din cadrul Gmail inca de vineri dimineata, dupa ce a provocat numeroase reactii negative din partea utilizatorilor.

Multi dintre utilizatorii serviciului de mail care au intrat pe forumurile companiei s-au plans ca nu vad partea amuzanta a acestei pacaleli si ca, mai rau decat atat, ...citeste mai departe despre "Pacaleala de 1 aprilie de la Google s-a intors impotriva sa: Utilizatorii se plang ca au fost concediati" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#pacaleala Google 1 aprilie, #pacaleala Google gmail, #pacaleala 1 aprilie Gmail , #Stiri Internet