Panasonic ataca in Romania segmentul electrocasnice de lux

Joi, 28 Mai 2009, ora 09:55
2352 citiri
Panasonic ataca in Romania segmentul electrocasnice de lux

Panasonic a lansat in premiera in Romania gama sa de frigidere si masini de spalat de lux, echipamente pe care compania le produce de peste 50 de ani, dar pe care nu le comercializa decat pe piata asiatica.

Noile produse din gama "white goods" se remarca prin performantele tehnice - cel mai mic consum de energie, cel mai mic consum de apa, cele mai silentioase motoare sau cu cel mai mare grad de protectie anti-bacteriana.

Au fost prezentate doua modele de combine frigorifice: modelul premium NR-B30FX1 (FX1, cu pret de circa 3.500 de lei) si modelul de lux NR-B30FG1 (FG1, circa 3800 lei) si trei modele de masini de spalat, una premium NA-16VX1 (2900 de lei), modelul de lux NA-16VG1 (2500 de lei) si modelul standard NA-14VA1 (2200 lei), toate echipate cu functii avansate care asigura mentinerea unui nivel scazut de consum, zgomot si vibratii.

"Electrocasnicele genereaza cea mai mare parte a consumului de energie, in mod special frigiderele si masinile de spalat, iar Panasonic aduce solutii superioare din punct de vedere al calitatii si al protectiei mediului inconjurator", a declarat pentru Bloombiz Alexandru Mina, Advertising & Communication Coordinator, Panasonic Romania.

Tehnologia Inverter, spre exemplu, permite noilor frigidere sa controleze consumul de energie astfel incat sa mentina o temperatura optima la un consum foarte mic. Senzorii de temperatura si tehnologia de microprocesare ajuta invertorul de curent electric sa ajusteze functiile compresorului la un nivel optim, astfel incat sa nu se produca nicio risipa de energie.

Combina frigorifica cu tehnologie no-frost este cotata la clasa energetica A++, devenind astfel cel mai economic frigider de pe piata in randul produselor din aceeasi clasa. Cele doua modele sunt echipate si cu inovatorul panou izolator U-Vacua care, spre deosebire de peretii izolatori ai combinelor frigorifice obisnuite (care pot ajunge si la grosimea de 100 mm) este extrem de subtire, doar 5 mm, si imbunatateste substantial izolarea de mediul exterior.

Construit pe baza unei tehnologii Panasonic patentate, panoul din fibra de sticla izoleaza de 20 de ori mai bine decat peretii fabricati din material poliuretanic, utilizati la frigiderele obisnuite. Datorita acestor pereti subtiri, combinele frigorifice de la Panasonic au o capacitate de stocare mai mare.

De asemenea, prezentand un nivel de zgomot de numai 37 dB, cele doua modele de combine frigorifice sunt cu 25% mai silentioase decat frigiderele no-frost similare. Sistemul Hygiene Active combate 99,9999% dintre bacteriile ce pot fi intalnite in mod obisnuit in frigider, fiind de 1.000 de ori mai eficient decat sistemele obisnuite de stocare pe care le au echipamentele obisnuite.

Masinile de spalat Panasonic vin cu tehnologii inovative si consum minim de resurse Noua gama de masini de spalat Panasonic ofera o mare varietate de optiuni in utilizare, respectand totodata cele mai severe standarde de protectie a mediului inconjurator.

Astfel, toate cele trei modele- NA-16VX1, NA-16VG1 si NA-14VA1 sunt echipate cu tehologia 3D Sensor Wash, un sistem de control al vitezei de rotatie a cuvei, cu senzori 3D de accelerare, ce asigura o performanta deosebita in spalarea hainelor si cu tehnologia Inverter, ce asigura un consum redus de energie si un nivel scazut de zgomot si vibratii.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#electrocasnice , #panasonic , #Stiri Internet