Panasonic lanseaza cel mai mare ecran cu plasma din lume

Joi, 08 Ianuarie 2009, ora 10:32
1633 citiri
Panasonic lanseaza cel mai mare ecran cu plasma din lume

Panasonic a lansat cel mai mare ecran din lume, cu o diagonala de 150 de inchi, in cadrul expozitiei Consumer Electronics Show din Las Vegas, anunta un comunicat de presa remis Bloombiz.

De asemenea, pentru confortul propriei case, utilizatorii se pot bucura de televizoare cu ecran plat, tehnologie Full High Definition, playere Blu-Ray, camere video HD si, nu in ultimul rand, televizoare Viera cu ecran cu plasma de 42 de inch cu un indice triplu pentru eficienta iluminarii, un ecran cu plasm? cu diagonala de 50 de inch ?i un profil de numai 84 de mm, dar ?i un LCD cu diagonala de 37 de inch cu consum foarte redus de energie.

Una dintre atractiile centrului va fi sistemul 3D Full-HD Plasma Theatre. In cadrul expozitiei vizitatorii pot regasi, zona Viera cu noul model de ecran plat TC-P54Z1 cu grosimea de un inch, zona de divertisment unde vor fi expuse numeroase echipamente audio-video, printre care playere Blu-Ray dar ?i sisteme home theater Blu-Ray si zona corporate theatre, un asa-zis stiudio de televiziune unde vizitatorii pot vedea 16 ecrane cu plasma printre care si ecranul cel mai mare din lume, cu o diagonala de 150 inch(aproximativ 381 cm).

Expozitia va fi deschisa pana duminica, 11 ianuarie. De asemenea, pentru confortul propriei case, utilizatorii se pot bucura de televizoare cu ecran plat, tehnologie Full High Definition, playere Blu-Ray, camere video HD si, nu in ultimul rand, televizoare Viera cu ecran cu plasma de 42 de inch cu un indice triplu pentru eficienta iluminarii, un ecran cu plasm? cu diagonala de 50 de inch ?i un profil de numai 84 de mm, dar ?i un LCD cu diagonala de 37 de inch cu consum foarte redus de energie.


Una dintre atractiile centrului va fi sistemul 3D Full-HD Plasma Theatre. In cadrul expozitiei vizitatorii pot regasi zona Viera cu noul model de ecran plat TC-P54Z1 cu grosimea de un inch, zona de divertisment unde vor fi expuse numeroase echipamente audio-video, printre care playere Blu-Ray dar ?i sisteme home theater Blu-Ray si zona corporate theatre, un asa-zis studio de televiziune unde vizitatorii pot vedea 16 ecrane cu plasma printre care si ecranul cel mai mare din lume, cu o diagonala de 150 inch.

Expozitia va fi deschisa pana duminica, 11 ianuarie.