Panasonic prezinta primul sistem home theater 3D Full HD

Vineri, 12 Februarie 2010, ora 17:39
1679 citiri
Panasonic prezinta primul sistem home theater 3D Full HD

Panasonic Corporation, partenerul oficial la categoria audio-video al Jocurilor Olimpice de Iarna de la Vancouver, a prezentat astazi in cadrul pavilionului companiei "Panasonic HD 3D FULL THEATRE" primul sistem 3D Full HD plasma home theater din lume, ce va permite vizitatorilor sa se scufunde realmente intr-un ocean de imagini extrem de apropiate de cele reale. 

Colaborarea cu Comitetul International Olimpic, Comitetul de organizare a Jocurilor Olimpice de Iarna editia 2010 si a Jocurilor Paralimpice de Iarna din Vancouver precum si cu Olympic Broadcasting Services Vancouver implica furnizarea de echipamente HD Panasonic in fiecare locatie unde se vor desfasura competitii sportive si in toate locurile de unde se vor efectua transmisii TV.

"Acest pavilion este modalitatea noastra de a impartasi pasiunea JO de Iarna cu locuitorii orasului si cu turistii veniti din toata lumea, a declarat Takumi Kajisha, Managing Executive Officer, Panasonic Corporation.

"Panasonic crede ca sistemele 3D vor oferi publicului ocazia de a privi de acasa Jocurile Olimpice, combinand placerea de a urmari transmisiunile sportive cu noutatea adusa de imaginile tridimensionale", a continuat oficialul companiei.

Tehnologia 3D, o provocare pentru Panasonic

"Am trecut cu succes de la televiziunea in alb si negru, la cea color, si recent la cea HD. Insa imaginile atat de apropiate de realitate, oferite de tehnologia 3D reprezinta cea mai mare provocare pentru Panasonic," a afirmat Eisuke Tsuyuzaki, Chief Technology Officer, Panasonic Corporation America de Nord.

Odata cu noua linie de produse Panasonic full HD 3D lansata pe piata in aceasta primavara, vom castiga si aceasta provocare", a mai spus reprezentantul Panasonic.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#pansonic, #sistem, #home, #theater, #3d , #Stiri Internet