Partea intunecata a Facebook-ului: Tot ce trebuie sa stergi ca informatiile tale sa fie in siguranta

Luni, 16 Mai 2016, ora 10:25
1284 citiri
Partea intunecata a Facebook-ului: Tot ce trebuie sa stergi ca informatiile tale sa fie in siguranta
Foto: Arhiva Ziare.com

Facebook stie o multime de lucruri despre tine. In general, informatiile au rolul de a-ti imbunatati experienta pe reteaua sociala, insa exista si o parte intunecata.

Pericolul ca datele pe care site-ul le culege sa fie folosite in dezavantajul tau pandeste dupa colt, avertizeaza The Independent, care ofera cateva sfaturi legate de lucrurile pe care sa nu le postezi niciodata.

Facebook, Twitter si YouTube, date in judecata. Ce obligatii au privind continuturile publicate?

Ce te intereseaza

Facebook colecteaza date despre lucrurile care te intereseaza si le foloseste pentru a-ti afisa reclame personalizate. In principiu, esti incurajat sa dai like postarilor despre subiectele care-ti plac, iar apoi reteaua sociala incearca sa ghiceasca ce alte chestiuni similare ar mai putea fi atragatoare pentru tine.

Insa poate ca vrei sa tii aceste informatii pentru tine. In consecinta, mergi la profilul tau, la meniul din dreapta si alege sectiunea "Interese". Sterge tot ce e acolo... citeste mai departe despre "Partea intunecata a Facebook-ului: Tot ce trebuie sa stergi ca informatiile tale sa fie in siguranta" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Facebook sterge date, #Facebook sterge informatii, #Facebook probleme securitate, #Facebook informatii siguranta , #Stiri Internet