Peste 50% dintre adultii americani urmaresc videoclipuri online

Sambata, 05 Iunie 2010, ora 00:36
1722 citiri
Peste 50% dintre adultii americani urmaresc videoclipuri online

Peste jumatate dintre adultii americani - si 70% dintre internauti, in general - urmaresc videoclipuri online, de preferinta filmulete amuzante, potrivit unui studiu al companiei de cercetare Pew Research Center, citat de Mediafax.

Potrivit studiului, unul dintre factorii care au incurajat cresterea consumului de videoclipuri online este dezvoltarea retelelor de socializare.

"Asistam la o crestere a popularitatii videoclipurilor de pe internet, influentata de accesul din ce in ce mai mare la internet de mare viteza, dezvoltarea retelelor de socializare si popularitatea crescuta a site-urilor de partajare de continuturi video", a declarat Kristen Purcell, cercetator in cadrul Pew Research Center.

Conform datelor studiului, numarul de americani care urmaresc pe internet videoclipuri amuzante a crescut comparativ cu 2007. In prezent, peste 50% dintre americanii urmaresc continuturi video umoristice pe internet, in crestere de la 31%, in 2007.

Pe de alta parte, 38% dintre adultii americani urmaresc continuturi video educative, in crestere de la 22%, in 2007, in timp ce 32% dintre internautii adulti din Statele Unite urmaresc online filme sau programe TV, in crestere de la 16% in 2007.

In acelasi timp, 30% dintre adultii americani urmaresc online videoclipuri pe teme politice, in crestere de la 15%, in 2007. De asemenea, din ce in ce mai multi internauti americani publica videoclipuri realizate chiar de ei pe internet. Astfel, 14% dintre participantii la studiu au declarat ca au publicat online videoclipuri, comparativ cu doar 8% in urma cu trei ani. 

Microsoft duce inteligența artificială la următorul nivel. Cum funcționează aplicația care poate transforma o imagine într-un videoclip realist
Microsoft duce inteligența artificială la următorul nivel. Cum funcționează aplicația care poate transforma o imagine într-un videoclip realist
Microsoft a introdus recent pe piață AI VASA-1, un model revoluționar de inteligență artificială capabil să transforme imagini în videoclipuri realiste, în care subiectul poate vorbi....
#americani, #video, #retele de socializare, #youtube , #Stiri Internet