Planul infricosator al Facebook pentru urmatorii 10 ani, care ar putea schimba modul in care percepem realitatea

Joi, 22 Decembrie 2016, ora 10:22
2266 citiri

Mark Zuckerberg, fondatorul celei mai mari retele de socializare din lume, are un plan ambitios pentru urmatorii 10 ani, care ar putea schimba modul in care percepem si definim realitatea - tocmai de aceea e infricosator.

Sa nu uitam ca, de fapt, exista doua Facebook-uri: unul e reteaua de socializare, folosita de peste un miliard de oameni din intreaga lume, iar al doilea se ocupa de constructia unor drone uriase cu laser, creiere artificiale si alte lucruri care par rupte din filmele SF.

Dar jurnalistul Matt Weinberger sustine intr-un editorial publicat de Business Insider ca poate ar fi cazul sa nu le mai tratam separat.

In acest an, Mark Zuckerberg a prezentat publicului larg planul pe urmatorul deceniu al companiei sale, ce include inteligenta artificiala, realitate virtuala si interconectarea tuturor lucrurilor din viata noastra.

De asemenea, de curand a prezentat si un proiect personal, anume asistentul virtual care ii controleaza casa.

Bine ati venit in anul ...citeste mai departe despre "Planul infricosator al Facebook pentru urmatorii 10 ani, care ar putea schimba modul in care percepem realitatea" pe Ziare.com

#Facebook plan viitor , #Stiri Internet