Platforma de tranzactionare online uTrade are 5.000 clienti

Joi, 03 Decembrie 2009, ora 12:57
2626 citiri
Platforma de tranzactionare online uTrade are 5.000 clienti

Numarul de clienti care utilizeaza platforma de tranzactionare uTrade a KBC a urcat cu peste 5.000 in ultimele doua luni, dupa ce grupul a lansat in octombrie aplicatia si pentru investitorii din Romania, a spus, pentru NewsIn, Alexandru Ioan, seful diviziei de retail a KBC Securities Romania.

"Numarul de clienti la nivelul grupului care utilizeaza platforma uTrade a ajuns la peste 30.000, dupa ce in octombrie aveam in jur de 25.000 de clienti", explica Alexandru Ioan.

uTrade este un instrument de tranzactionare online dezvoltat de KBC Securities special pentru piata romaneasca, care permite accesul instant la pietele locale si internationale. uTrade este utilizata in prezent in Belgia, Polonia si Romania, unde a fost lansata in octombrie.

In privinta investitorilor romani care au deschise conturi de tranzactionare online, KBC nu a oferit detalii, dar, potrivit lui Alexandru Ioan, "de la lansarea din luna octombrie a uTrade in Romania, numarul clientilor inregistrati ne-a depasit asteptarile".

KBC Securities Romania printre cele mai mari case de brokeraj care activeaza pe piata romaneasca, ocupand a patra pozitie in clasamentul intermediarilor de la Bursa de la Bucuresti, cu un rulaj de la inceputul anului de 839,04 milioane lei. Totodata, KBC este activa si pe Bursa de la Sibiu (Sibex), unde a fost cel mai activ broker in noiembrie, cu 61.324 de contracte intermediate.

#utrade, #clienti, #platforma, #tranzactionare , #Stiri Internet