Platforma online realizata in Romania care ar putea inlocui cardul bancar Interviu

Miercuri, 18 Ianuarie 2017, ora 09:15
1260 citiri
Platforma online realizata in Romania care ar putea inlocui cardul bancar Interviu
Foto: Facebook/Younify

Te-ai saturat sa alergi de colo-colo ca sa-ti platesti facturile sau ai conturi pe multe site-uri de plati online? O noua platforma pentru gestionarea platilor, realizata in Romania, iti poate veni de ajutor.

Proiectul Younify, care va fi lansat curand, isi propune sa colecteze, sa organizeze si sa arhiveze automat toate documentele tale digitale intr-un singur loc, iar apoi sa-ti furnizeze instrumentul potrivit, la momentul potrivit, pentru ca tu sa le poti citi dintr-o singura privire, sa poti face plati printr-un singur click si sa le semnezi intr-o secunda.

Pentru a afla mai multe detalii despre aceasta platforma gratuita de digital banking, Ziare.com a stat de vorba cu Youssef Hautier, co-fondatorul Younify originar din Elvetia, care ne-a vorbit si despre cum vede piata IT din Romania.

Cum a aparut Younify?

Younify este rezultatul intalnirii dintre Bogdan si mine (Youssef). Ca in cele mai multe cazuri, produsul actual este departe de conceptul initial discutat care se ...citeste mai departe despre "Platforma online realizata in Romania care ar putea inlocui cardul bancar Interviu" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#platforma online plati facturi, #platforma online transfer bani, #Younify , #Stiri Internet