PayU pregateste parteneriate cu bancile din Romania pentru platile online prin carduri cu rate

Marti, 21 Mai 2013, ora 16:39
2395 citiri
PayU pregateste parteneriate cu bancile din Romania pentru platile online prin carduri cu rate

Procesatorul de plati online PayU Romania va activa platile cu carduri cu rate emise

de mai multe banci din Romania. In oferta sa se afla deja platile prin carduri cu rate BRD Finance, emise de Banca Transilvania si Credit Europe Bank.

"PayU ofera magazinelor online cu care colaboreaza posibilitatea de a include in lista metodelor de plata carduri cu rate nu doar emise de Credit Europe Bank (CardAvantaj) ci si de BRD (prin BRD Finance) si Banca Transilvania (carduri Star BT). Vor urma parteneriate si cu alte banci in viitorul apropiat", au anuntat reprezentantii PayU.

Potrivit PayU, platile prin carduri BRD Finance sunt posibile inca de la jumatatea anului 2012. In prezent, peste 100 de comercianti (magazine online) au ales platile cu carduri cu rate prin PayU, iar pana la finalul anului operatorul estimeaza un numar de 300 magazine online din portofoliul PayU care vor oferi cumparatorilor posibilitatea platii online prin carduri cu rate.

PayU a intermediat anul trecut plati in valoare de 176,4 milioane euro pe piata din Romania, ajungand la peste 2,8 milioane de tranzactii si la o cota de 80% din volumul total al Romcard. Din 2006 pana in prezent, compania a procesat 87% din volumul total al platilor online declarat de catre jucatorii din piata.

PayU este furnizor de solutii eCommerce integrate, detinut de Naspers Ltd, un grup multinational, cu operatiuni in 131 de tari in domenii ca media, Internet sau eCommerce. PayU desfasoara operatiuni de integrare plati online pentru peste 18.000 de companii in Europa, Asia si Africa, oferind plati online catre aproximativ 300 milioane de utilizatori de Internet.

#PayU plati online carduri rate , #Stiri Internet