Playtech: Adevaruri despre telefoane pe care producatorii nu vor sa le stii

Duminica, 10 Septembrie 2017, ora 19:17
1003 citiri
Playtech: Adevaruri despre telefoane pe care producatorii nu vor sa le stii

Sunt sute de producatori de telefoane si sunt cativa foarte mari. Fie ca e vorba de telefoane cu Android, iOS sau Windows, fie ca folosesc alte sisteme, sunt cateva adevaruri pe care ar trebui sa le stii si sa nu te lasi cucerit de limbajul marketingului.

Smartphone-urile inca au posibilitatea de a deveni mai puternice, dar asta nu inseamna ca orice functie de pe telefonul mobil este, intr-adevar, cea mai buna.

Niciun telefon nu e perfect si nici nu va fi, dar vor fi mereu acele dispozitive care iti sunt utile tie si merita banii. Pentru cineva este un iPhone, altcineva prefera un smartphone de la Meizu sau Xiaomi, iar o alta categorie adora telefoanele Samsung. In esenta, toate aceste dispozitive sunt la fel.

Fiecare are un ecran de anumite diagonale si rezolutii, folosesc AMOLED sau LCD de la diversi producatori, au camere capabile sa filmeze si sa faca poze la rezolutii destul de mari si folosesc un set de aplicatii pe care majoritatea utilizatorilor le vor. Apoi, vine rafinarea designului, calitatea materialelor si software-ului, dar si modul in care un telefon e promovat.

Kile de megapixeli degeaba

Inca de pe vremea cand telefoanele Nokia clasice erau in voga, aparusera camere foto care aveau din ce in ce mai multi megapixeli, iar lumea se inghesuia sa le cumpere. Acelasi sentiment pare sa fie inca viu si in prezent, cand avem de-a face cu smartphone-uri care vin dotate cu camere care au zeci de megapixeli. Si, ce-i cu asta? Daca ne uitam la topul celor de la DxOMark, vom descoperi ca telefoanele care ocupa primele pozitii n-au senzori uriasi, care sa te impresioneze cu numarul de megapixeli.

Tine cont ca pozele de pe Facebook, Instagram si aplicatii de chat au sub 3-4 megapixeli, in cele mai bune cazuri.

Afla toate metodele prin care te pacalesc marile companii ...citeste mai departe despre "Playtech: Adevaruri despre telefoane pe care producatorii nu vor sa le stii" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#telefoane, #telefoane mobile , #Stiri Internet