Playtech: Noul iPhone va da piata peste cap. Vezi schimbarile radicale pregatite de americani

Joi, 07 Septembrie 2017, ora 19:57
1210 citiri
Playtech: Noul iPhone va da piata peste cap. Vezi schimbarile radicale pregatite de americani

In mai putin de o saptamana va fi prezentat noul iPhone. Pretul sare de 1.000 de dolari, dar nu doar asta va fi stirea bomba pe care o pregateste Apple.

Daca esti atent la strategia de marketing a Apple, de fiecare data cand lanseaza un nou iPhone, nu lipseste sintagma "schimba totul". Desigur, nu toate modelele sunt atat de revolutionare pe cat ar vrea sa se para.

Cu toate acestea, modelul care urmeaza sa fie lansat ar putea veni cu schimbari importante. Si, daca stai sa te gandesti, tendinta anului 2017 a fost ca telefoanele sa fie mai scumpe, cu exceptii de la Huawei si de la producatori din China.

Totusi, cu un pret mai mare per telefon, marja de profit e mai mare, iar alti producatori vor vrea o bucata din noua bresa in piata.

Totul va incepe de la ecran si s-ar putea sa fie unul cu adevarat fara margini. Odata cu iPhone 8, fiecare utilizator cu un minim interes pentru smartphone-uri va avea in fata un design nou de ecran. Poti spune ca Essential Phone a venit cu asa ceva, dar nu este compania suficient de mare cat sa faca diferenta.

Citeste despre schimbarile majore pe care iPhone le aduce pe Playtech.ro. ...citeste mai departe despre "Playtech: Noul iPhone va da piata peste cap. Vezi schimbarile radicale pregatite de americani" pe Ziare.com

#iphone, #apple, #smartphone , #Stiri Internet