Poate cel mai bun device Nokia al anului: Cat te va costa

Marti, 24 Octombrie 2017, ora 21:26
1155 citiri
Poate cel mai bun device Nokia al anului: Cat te va costa

Nokia 7 a avut parte de o lansare initiala in China, iar primele stocuri ale telefonului s-au vandut aproape instantaneu, scriu cei de la Playtech.ro.

Noile telefoane Nokia, create de catre HMD Global dupa preluarea brandului, se vand destul de bine si ofera o perspectiva promitatoare asupra numelui, in viitorul apropiat. Producatorul se poate mandri cu un start destul de bun anul acesta, atat prin prisma popularitatii, cat si prin cea a numarului de modele disponibile deja pe piata. In asteptarea modelului entry-level Nokia 2, putem vorbi despre lansarea initiala a modelului 7.

Nokia 7 a trecut repede de la stadiul de "potential smartphone" la "confirmat" intr-un timp destul de scurt. Intervalul s-a pastrat si in ceea ce priveste lansarea, astfel ca deja putem vorbi despre al cincilea telefon care intra in randul Nokia, de cand brandul a fost preluat de HMD Global.

Vezi AICI ce are special Nokia 7 ...citeste mai departe despre "Poate cel mai bun device Nokia al anului: Cat te va costa" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Nokia 7 telefoane, #telefoane Nokia , #Stiri Internet