Pokemon Go este jocul momentului. De ce e atat de popular si cum a ajuns sa intreaca Instagram si WhatsApp

Marti, 12 Iulie 2016, ora 16:28
1035 citiri
Pokemon Go este jocul momentului. De ce e atat de popular si cum a ajuns sa intreaca Instagram si WhatsApp
Foto: Arhiva Ziare.com

Pokemon GO, noul joc pe mobil lansat de Nintendo, a devenit una dintre cele mai descarcate aplicatii din lume, cu milioane de instalari in doar doua zile. Si acest lucru se intampla in conditiile in care jocul n-a fost inca lansat in Europa si Asia.

Aplicatia e atat de populara, incat in SUA e deja mai folosita decat Instagram sau WhatsApp si are toate sansele chiar sa surclaseze Twitter.

Dar ce face Pokemon Go sa fie atat de popular? Jurnalistii de la Vox incearca sa explice de ce jocul lansat de Nintendo este aplicatia momentului.

Citeste si Am dat in mintea copiilor si am prins Pokemoni prin Bucuresti (Galerie foto)

Exista un numar urias de tineri care aveau doar zece ani cand isi doreau sa prinda toti cei 150 de pokemoni. Se intampla in 1996, cand a fost lansat primul astfel de joc. Multi nu au reusit sa adune toti pokemonii, jocul era destul de obositor si frustrant. Asa ca acum au primit o a doua sansa.

Prima versiune a jocului s-a vandut in mai mult de 30 de ...citeste mai departe despre "Pokemon Go este jocul momentului. De ce e atat de popular si cum a ajuns sa intreaca Instagram si WhatsApp" pe Ziare.com

#joc Pokemon go popular, #joc Pokemon aplicatie , #Stiri Internet