Pokemon Go pierde fani in Romania: Interesul a scazut de 10 ori intr-o luna

Miercuri, 07 Septembrie 2016, ora 14:20
3107 citiri
Pokemon Go pierde fani in Romania: Interesul a scazut de 10 ori intr-o luna
Foto: Arhiva Ziare.com

Isteria creata de jocul Pokemon Go a trecut destul de repede, avand in vedere ca interesul romanilor pentru aceasta aplicatie a scazut de 10 ori dupa doar o luna de la lansare.

Acest lucru e in linie cu tendinta inregistrata la nivel global.

Daca jumatatea lunii iulie a reprezentat varful popularitatii pentru Pokemon Go, cand 45 de milioane de oameni din toata lumea deschideau jocul zilnic, la jumatatea lui august se mai jucau doar 30 de milioane.

Dar care e situatia in tara noastra?

Numarul romanilor care cautau pe Internet informatii despre jocul Pokemon Go a scazut de la peste un milion pe zi in primele trei saptamani de la lansarea oficiala, pe 19 iulie, la cateva mii pe zi in prezent, potrivit unei analize publicate miercuri de compania de date si tehnologie Quantum Data Science.

Citeste explicatiile unui psiholog legate de isteria creata la inceput de Pokemon Go

"Interesul a scazut, insa, in primele doua saptamani ale lunii august ...citeste mai departe despre "Pokemon Go pierde fani in Romania: Interesul a scazut de 10 ori intr-o luna" pe Ziare.com

#interes Pokemon Go romania, #popularitate Pokemon Go Romania, #popularitate POkemon Go, #Pokemon Go Romania , #Stiri Internet