Politicienii, mai greu de tras la raspundere: Twitter inchide un site extrem de util

Joi, 04 Iunie 2015, ora 15:36
1087 citiri
Politicienii, mai greu de tras la raspundere: Twitter inchide un site extrem de util
Foto: Arhiva Ziare.com

De acum incolo nu va mai fi atat de usor sa-i tragem pe politicieni la raspundere, pentru ca Twitter a inchis site-ul Poliwoops. Acesta monitoriza paginile oficialilor pentru a depista postari sterse, pe care le republica apoi pe aceasta platforma.

Gestionat de Sunlight Foundation, un ONG american, Politwoops era un fel de caine de paza al retelei sociale. Uneori, postarile sterse de politicieni erau simple greseli de tastare sau gramaticale, insa alteori oficialii erau prinsi cu mata-n sac, dupa ce se afla ca stergeau mesaje care contraziceau propriile declaratii initiale pe o anumita tema sau alte postari incriminatorii, noteaza Business Insider.

O retea sociala spune "stop" mesajelor violente: Ce schimbari va face

Unul dintre cele mai notabile incidente pe care Poliwoops l-a scos la lumina a fost momentul in care mai multi politicieni i-au urat bunvenit unui soldat american tinut ostatic de talibani care a revenit in Statele Unite, iar apoi ...citeste mai departe despre "Politicienii, mai greu de tras la raspundere: Twitter inchide un site extrem de util" pe Ziare.com

#Twitter politicieni, #raspundere politicieni Twitter, #postari sterse politicieni , #Stiri Internet