Ponta: Securitatea cibernetica priveste viata de zi cu zi a fiecarui cetatean - Ce trebuie sa facem

Luni, 11 Mai 2015, ora 10:22
1256 citiri
Ponta: Securitatea cibernetica priveste viata de zi cu zi a fiecarui cetatean - Ce trebuie sa facem
Foto: B1 TV

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, ca securitatea cibernetica priveste toate aspectele societatii si ca e foarte important sa prevenim atacurile pe Internet, dar si sa le contracaram si sa limitam pagubele provocate de acestea.

"Ii spuneam lui Bruce (Bruce Andrews, secretarul adjunct al Departamentului Comertului din SUA - n.red.) ca sper sa gaseasca Romania nu doar in cel mai frumos moment, primavara, dar si in unul in care relatiile noastre si parteneriatul strategic sunt la un nivel pe care putini il anticipau in urma cu cativa ani. (...)

Toate depind de capacitatea noastra de a ne asigura ca tehnologiile privind comunicatiile sa fie tehnologii sigure si capacitatea noastra de a rezista la cel mai dificil razboi din acest moment, acela privind protectia datelor si tehnologia de comunicatii", a declarat premierul, cu ocazia deschiderii Summit-ului Regional de Securitate Cibernetica, care are loc la Palatul Parlamentului, potrivit B1 TV.

Ponta crede ca securitatea ...citeste mai departe despre "Ponta: Securitatea cibernetica priveste viata de zi cu zi a fiecarui cetatean - Ce trebuie sa facem" pe Ziare.com

#Ponta securitate cibernetica, #Ponta summit securitate cibernetica, #summit securitate cibernetica , #Stiri Internet