Posesorii de iPhone trebuie sa stie acest lucru important despre codul de securitate

Marti, 17 Aprilie 2018, ora 16:23
972 citiri
Posesorii de iPhone trebuie sa stie acest lucru important despre codul de securitate

Daca ai iPhone, probabil ca folosesti deblocarea cu sase, sau si mai rau, cu patru cifre. Ar trebui sa te gandesti de doua ori inainte sa faci asta, deoarece s-ar putea sa se intoarca impotriva ta.

In America, politistii se intrec sa achizitioneze o tehnologie relativ ieftina - GrayKey - pentru a debloca dispozitivele iPhone. GrayShift este compania care o produce si promite sa sparga orice cod de pe iPhone-ul tau.

In unele cazuri, GrayKey este capabila sa deblocheze un iPhone in doua ore. Intr-adevar, parolele cu sase cifre necesita mai mult timp. Pentru acestea, cateodata, sunt necesare si trei zile.

Optiunea de criptare este valabila pe iPhone din septembrie 2014. In teorie, asta inseamna ca telefonul tau este protejat de parola si nimeni nu poate avea acces la el, doar daca iti ghiceste codul.

Aceasta schimbare a dat nastere unui conflict intre FBI si Apple. In 2016, FBI a cerut unui judecator sa ii forteze pe cei de la Apple sa deblocheze iPhone-ul teroristului din San Bernardino.

Afla de ce ar trebui sa folosesti o parola mai puternica pe iPhone ...citeste mai departe despre "Posesorii de iPhone trebuie sa stie acest lucru important despre codul de securitate" pe Ziare.com

#parola iPhone spargere , #Stiri Internet