Povestea celui mai raspandit brand romanesc in lume

Marti, 27 Ianuarie 2015, ora 12:38
1226 citiri
Povestea celui mai raspandit brand romanesc in lume

Printre numeroasele nationalitati pe care le poti intalni intr-o vacanta de vara, am cunoscut recent si un jurnalist din Singapore. Auzise de Romania, dar nu datorita sau din cauza mitului "Dracula", ci pentru ca folosea un produs 100% romanesc.

"Am Bitdefender pe calculator de cativa ani si de ceva vreme am aflat ca este un antivirus facut in Romania", ne-a spus jurnalistul, interesat sa afle mai mult despre povestea din spatele Bitdefender.

Ne-am bucurat, asadar, ca am avut ocazia sa deslusim istoria brandului autohton, care acum protejeaza peste 500 de milioane de utilizatori din intreaga lume de spam, virusi, fraude si alte amenintari informatice.

Cei care ne-au impartasit povestea Bitdefender sunt Mihaela Paun si Ciprian Istrate, directorii de marketing ai companiei.

Cei doi lucreaza de mai bine de zece ani la constructia acestui brand 100% romanesc si la extinderea sa pe pietele internationale.

In anii '90, doi antreprenori, matematicieni de profesie, si-au ...citeste mai departe despre "Povestea celui mai raspandit brand romanesc in lume" pe Ziare.com

#Foto Facebook Bitdefender , #Stiri Internet