Predictii uluitoare despre viitor: Top 10 tehnologii care ne vor schimba viata

Luni, 03 Martie 2014, ora 08:47
2058 citiri
Predictii uluitoare despre viitor: Top 10 tehnologii care ne vor schimba viata
Foto: bubblews

Noile tehnologii avanseaza intr-un ritm debordant si ele ne schimba viata. Ultimele previziuni vorbesc despre tehnologii care ne vor influenta viitorul, dintre acestea fiind mentionate calculatoarele controlate de gandire sau tratamentele avansate impotriva cancerului.

Forumul Mondial Economic (WEF) a intocmit o lista cu cele mai importante tehnologii in curs de dezvoltare in lume, potrivit The Telegraph.

Fiecare inovatie a fost selectata datorita capacitatii sale de a avea un impact real si pozitiv asupra lumii, conform Consiliului Global Agenda din cadrul WEF. Selectia noilor tehnologii a fost realizata cu ajutorul unor personalitati marcante din domeiul industrial si al mediului academic.

Organizatia mondiala a aratat ca "tehnologia a devenit probabil cel mai mare agent al schimbarii din lumea moderna. Descoperirile tehnologice pozitive promit solutii inovatoare pentru cele mai presante provocari globale ale timpului nostru, de la deficitul de resurse pana la schimbarile ...citeste mai departe despre "Predictii uluitoare despre viitor: Top 10 tehnologii care ne vor schimba viata" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#noi tehnologii viitor predictii, #previziuni noi tehnlogii omenire, #noi tehnologii schimba viata , #Stiri Internet