Preturi cu pana la 30% mai mici pentru telefoane de top

Sambata, 14 Iunie 2014, ora 12:02
1231 citiri
Preturi cu pana la 30% mai mici pentru telefoane de top

Evolutia rapida a tehnologiilor a transformat telefonul dintr-un obiect de folosinta indelungata intr-un accesoriu pe care oamenii il schimba tot mai frecvent, in functie de anumite tendinte.

Romanii aloca in medie un buget de 1.200 de lei pentru cumpararea unui telefon mobil. De cele mai multe ori criteriile care stau la baza alegerii unui model sunt: dimensiunea ecranului, capacitatea de stocare, caracteristicile multimedia si culoarea.

Pentru cei care nu aleg in functie de emotii sau influente exterioare si prefera sa ia decizii mai pragmatice, pretul poate sa devina criteriul determinant. Lansarea unor modele noi in 2014 a determinat scaderea preturilor pentru telefoanele mobile din topul anului trecut. Telefoane Samsung, HTC, iPhone sau Sony sunt disponibile acum pe Okazii.ro la preturi cu pana la 30% mai mici.

Care sunt avantajele daca iti alegi un model lansat anul trecut? Pe langa pretul bun, ai sansa sa-ti cumperi un telefon cu performante si caracteristici apropiate ...citeste mai departe despre "Preturi cu pana la 30% mai mici pentru telefoane de top" pe Ziare.com

#telefoane mobile okazii, #preturi mici telefoane mobile okazii, #reduceri telefoane smartphone okazii , #Stiri Internet