Previziuni uimitoare despre viitorul dispozitivelor mobile

Vineri, 21 Februarie 2014, ora 14:15
1346 citiri
Previziuni uimitoare despre viitorul dispozitivelor mobile
Foto: Investment News

Destul de frecvent aflam noutati in ceea ce priveste caracteristicile noilor telefoane mobile sau ale unor alte dispozitive care se lanseaza in lumea intreaga. Acum, un expert face previziuni uimitoare legate de viitorul tehnologiei dispozitivelor mobile.

Rishu Mandolia conduce un program care vizeaza imbunatatirea instrumentelor digitale profesioniste in cadrul Institutului Digital Professional din cadrul Academiei Tribeca din Chicago, Statele Unite, potrivit Investment News.

El ofera 10 predictii pentru viitorul dispozitivelor mobile.

1. Aplicatii inteligente = experiente personalizate

In 2013, serviciile au ajutat utilizatorii sa colecteze si sa urmareasca interesele si comportamentele lor, de la ce alimente au consumat pana la ce articole le-a placut. In 2014, ar trebui sa vedem companii care sa faca aplicatii inteligente care sa ofere mai multe informatii: recomandari mai bune, statistici si multe altele.

2. Telefoanele, un fel de antrenori ai stilului de ...citeste mai departe despre "Previziuni uimitoare despre viitorul dispozitivelor mobile" pe Ziare.com

#predictii viitor smartphone tablete, #previziuni viitor dispozitive mobile, #noutati viitor dispozitive mobile , #Stiri Internet