Primul robot-avocat din lume, creat de IBM, a fost angajat de o companie din SUA (Video)

Luni, 23 Mai 2016, ora 20:00
3400 citiri
Primul robot-avocat din lume, creat de IBM, a fost angajat de o companie din SUA (Video)
Foto: rossintelligence.com

Ross, primul robot-avocat din lume, creat de IBM, specializat in procedura de faliment al intreprinderilor, a fost angajat de o companie americana de profil.

Prestigiosul cabinet de avocatura BakerHostetler, infiintat in 1916 si care are peste 50 de juristi, este cel care l-a angajat pe Ross, primul robot-avocat din lume, informeaza publicatia Atlantico.fr, preluata de News.ro.

Aceasta forma de inteligenta artificiala va lucra pentru cazurile de faliment al companiilor.

Potrivit CEO-ului si cofondatorului firmei Ross Intelligence, Andrew Arruda, care a realizat proiectul, si alte companii au semnat contracte de licenta cu acest robot si urmeaza sa anunte aceste colaborari in viitorul apropiat.

Robotul Ross a fost dezvoltat cu ajutorul lui Watson, celebrul super-computer IBM, care a fost deja utilizat in domeniul medical si a castigat o editie speciala a celebrului joc televizat american "Jeopardy".

"Cobotii" cuceresc industria. Robotii lucreaza umar la umar cu oamenii ...citeste mai departe despre "Primul robot-avocat din lume, creat de IBM, a fost angajat de o companie din SUA (Video)" pe Ziare.com

#robot avocat angajat, #robot avocat , #Stiri Internet