Primul serviciu online de muzica din Romania, lansat de Vodafone si Trilulilu

Miercuri, 24 Octombrie 2012, ora 13:50
1974 citiri
Primul serviciu online de muzica din Romania, lansat de Vodafone si Trilulilu

Trilulilu, in parteneriat cu Vodafone Romania, au lansat Zonga, primul produs romanesc care ofera acces la cel mai extins continut muzical, de pe computer si telefonul mobil, disponibil utilizatorilor de smartphone-uri din Romania indiferent de reteaua de telefonie mobila din care fac parte.

Vodafone Romania a decis sa investeasca in acest nou produs, devenind actionar minoritar al Trilulilu Music, compania care a creat serviciul Zonga.

Prin intermediul serviciului Zonga, utilizatorii au acces la peste 16 milioane de melodii oficiale ale artistilor romani si internationali, prin parteneriatele incheiate cu cele mai importante case de discuri: Universal Music, Sony Music, Warner Music, EMI, Cat Music, Roton, Mediapro Music si altele.

Zonga ofera peste 2 milioane de albume si single-uri, apartinand unui numar de 1,2 milioane de artisti.

Dupa cele trei luni gratuite, abonatii Vodafone si utilizatorii Cartelei Vodafone pot alege intre doua oferte speciale:

-pachetul Zonga Vodafone, pentru utilizare nelimitata pe computer si cinci ore pe mobil, cu doar 1,99 Euro/ luna (fara TVA);

-pachetul Zonga Vodafone Nelimitat, pentru 2,99 Euro/luna (fara TVA), cu acces nelimitat, atat pe PC, cat si pe mobil. Cele doua pachete pot fi activate oricand, printr-un SMS gratuit la numarul 966.

Utilizatorii din alte retele decat Vodafone pot activa pachetul Zonga Premium, primind acces nelimitat la toata colectia de muzica, atat de pe computer, cat si de pe mobil, pentru un cost de 3,99 Euro/luna (fara TVA).

Toti utilizatorii Zonga de pe mobil au la dispozitie doua optiuni: prin serviciul Internet pe mobil sau prin modul "offline", in momentele in care nu au o conexiune la Internet.

Zonga este accesibil de pe smarphone-urile compatibile cu sistemele iOS, Android si Symbian/Nokia. De pe computer, Zonga fi accesat ca aplicatie pentru PC sau Mac sau direct din browser.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Zonga serviciu muzica online, #Trilulilu Vodafone Zonga, #serviciu Vodafone Zonga , #Stiri Internet