Probleme la WhatsApp miercuri seara: Milioane de utilizatori au fost afectati

Miercuri, 17 Mai 2017, ora 22:36
962 citiri
Probleme la WhatsApp miercuri seara: Milioane de utilizatori au fost afectati
Foto: Facebook/WhatsApp

WhatsApp a fost afectat de o serie de probleme tehnice, miercuri seara. Milioane de utilizatori din lumea intreaga s-au plans de functionarea defectuoasa a acestei aplicatii.

Numerosi utilizatori din lumea intreaga au raportat ca au intampinat probleme atunci cand incercau sa acceseze acest serviciu de mesagerie instantanee pe dispozitive mobile, informeaza The Independent.

Printre problemele tehnice intampinate de aceasta aplicatie, care are peste un miliard de utilizatori pe plan mondial, se aflau procedura de conectare si procedurile de expediere si de primire de mesaje.

In urma cu exact doua saptamani, WhatsApp s-a confruntat cu o problema similara.

Miercuri seara, utilizatorii s-au plans ca functia "Chats" nu era operationala, iar un simbol reprezentand o roata care se invarte aparea insotita de mesajul "Conectare in curs" atunci cand utilizatorii incercau sa expedieze mesaje.

Unii dintre internauti s-au plans pe Twitter si au amenintat ca vor folosi de acum inainte servicii "rivale" de mesagerie instantanee din cauza problemelor succesive intampinate de WhatsApp in decurs de doua saptamani.

Potrivit site-ului Down Detector, aproximativ jumatate din totalul plangerilor inregistrate miercuri seara (56%) aveau legatura cu problemele de conectare la aceasta mesagerie, iar 32% dintre utilizatorii care au reusit totusi sa se conecteze intampinau dificultati in expedierea mesajelor.

Aplicatia WhatsApp se confrunta mai rar cu probleme tehnice in comparatie cu concurentii ei, dar acest lucru nu a scutit-o de deficiente majore, precum aceea care s-a produs in noaptea de Revelion in 2015. ...citeste mai departe despre "Probleme la WhatsApp miercuri seara: Milioane de utilizatori au fost afectati" pe Ziare.com

#WhatsApp probleme tehnice, #WhatsApp probleme, #WhatsApp aplicatie mesaje , #Stiri Internet