Programul GovITHub, initiat de Ciolos, a fost premiat peste hotare

Joi, 04 Mai 2017, ora 20:37
787 citiri
Programul GovITHub, initiat de Ciolos, a fost premiat peste hotare
Foto: GovITHub

Programul GovITHub, initiat anul trecut de Guvernul Ciolos, a fost recompensat cu premiul pentru cea mai buna inovatie legislativa in cadrul festivalului international Webit, desfasurat in Bulgaria.

Premiul "Best Innovation Through Legislation" este acordat ca semn de recunoastere a celor mai eficiente decizii politice care incurajeaza inovatia si mediul antreprenorial, incluzand aici initiativele legislative menite sa imbunatateasca climatul de afaceri si sa promoveze economia digitala, se arata pe site-ul Webit Festival.

Webit Festival Europe reuneste firme de top din mediul privat al IT, dar si reprezentanti ai factorilor de decizie. La startul competitiei s-au inscris mii de participanti.

Programul GovITHub a fost initiat de fostul premier Dacian Ciolos cu scopul de a fi realizate proiecte IT de amploare care pot reduce cheltuielile la nivel national chiar si cu cateva milioane de euro.

Citeste mai multe despre:

Cum ar fi sa scapam de cozi si sa platim toate darile online? Peste 1.000 de voluntari au raspuns invitatiei lui Ciolos si s-au inscris in GovITHubCa stat, suntem in Epoca Bronzului: GovITHub ar trebui sa aduca institutiile publice in secolul 21 - InterviuIncepe GovITHub: Cateva proiecte revolutionare de la tinerii care vor incasa 2.000 de euro pe luna

Tinerii care au raspuns apelului lansat de Dacian Ciolos au lucrat, ca voluntari sau bursieri, la imbunatatirea infrastructurii informatice a institutiilor de stat.

Bursierii GovITHub au demisionat la scurt timp de la instalarea Guvernului Grindeanu, dupa ce noul Executiv a aprobat controversata OUG13 care a scos sute de mii de romani in strada.

C.B. ...citeste mai departe despre "Programul GovITHub, initiat de Ciolos, a fost premiat peste hotare" pe Ziare.com

#GovITHub premiat festival international , #Stiri Internet