Proiectele SF care ne fac viata mai buna - de la Internet peste tot la tinerete fara batranete

Sambata, 23 Iulie 2016, ora 19:17
1015 citiri
Proiectele SF care ne fac viata mai buna - de la Internet peste tot la tinerete fara batranete
Foto: Pexels

Google nu este doar un colos IT. Compania lucreaza la numeroase proiecte revolutionare, care ne-ar putea schimba viata. Chiar daca par de domeniul SF, multe din ele sunt deja realitate.

Jurnalistii de la Business Insider fac o trecere in revista a celor mai importante proiecte Google, care ne vor imbunatati viata si vor schimba lumea asa cum o stim noi.

Internet in toata lumea, inclusiv in zonele defavorizate

Google vrea sa duca Internetul in zonele defavorizate. Cum planuieste sa faca acest lucru? Cu baloane care functioneaza cu energie solara. Acestea urmeaza sa fie ridicate la o altitudine de 19.000 de metri si vor ramane in aer cate 100 de zile.

Un alt mod prin care Google vrea sa dea Internet "din cer" este prin intermediul dronelor solare. Dronele realizate de Titan Aerospace pot sta in aer timp de cinci ani, fara sa fie nevoie sa coboare la sol. Aceste drone ar putea asigura tehnologia din spatele Internetului 5G, la care visam de ceva timp.

Leac pentru ...citeste mai departe despre "Proiectele SF care ne fac viata mai buna - de la Internet peste tot la tinerete fara batranete" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#proiecte revolutionare Google, #Google tehnologie moderna , #Stiri Internet